Why do I need to setup DNS before joining my Xcube NAS to AD

Problem/Symptom

Why do I need to setup dns before joining my XcubeNAS to AD

Solution

Active Directory is dependent on DNS as a domain controller location mechanism and uses DNS domain naming conventions in the architecture of Active Directory domains.

Apply to

All of XcubeNAS model series

Impossible de trouver une réponse ?

Vous recherchez un article spécifique qui réside dans des requêtes générales? Il suffit de parcourir les différents dossiers et catégories pertinents pour trouver l’article souhaité.

Contactez-nous